IDAMALMIN@HORMAIL.COM

Antar att det inte bara är jag som (typ jämt) råkar skriva hormail istället för hotmail? Tycker iallafall alltid att det är lika kul typ. Egentligen, undra om hormail finns? alltså typ som en mejl för...prostituerade? Undra sa flundran.
 
Iallafall så har jag balbla idag på skolan men SEN köpte jag mina nya favoritskor som man helt enkelt inte kan missa att kolla in! Och det gör ni på idamalmin @instagram. Haha nä okej ful reklam, det är bara ett par sånnadär vagabonds som alla springer runt i. Änd wednesday i'm in love. Nu måste jag sova för imorgon är en ny dag och det är en dag då jag ska umgås med min snora ♥ Så med det säger vi godnatt då!
 
Delar med mig av sommarens snyggaste bild på mig och Linnea i våra bästa dagar. Här på trästoccks.

Skoldag nummer 5 av en miljard

Hola chicas y chicos! Håller på att fixa varma mackor (hela två stycker) till middag och passar på att blogga lite while they are in the owen (hur stavas de ens). Vi har sugit dundersnopp i veckan eller ja, över huvud taget på att blogga. Skyller på skoljäveln hehe. Iallafall idag så hade vi en kunlig lektion där jag och Julia fixade ihop en discolåt. Yeah säger jag bara!!
 
Btw så tog jag just ut mackorna och dom var black as hell. Gött

Oh Monday

Elises första gymnasiedag var idag. Ska bli spännande att se vad hon tänker berätta om den! Kommer ihåg hur det kändes för mig, för ganska exakt ett år sen. Var inte speciellt nervig men ändå lite sådär pirrig, man skulle ändå ta ett steg närmare livet. Men det funkade fint och jag fick mig ett par nya goa vänner. Eller en hel drös faktiskt.

Och imorgon börjar jag om igen också. Men ny klass ännu en gång. Jag blir en S2M:are tror jag. Om det heter så? Ja jag vet inte.
Annars då, så flyttar jag tillbaka till stan ikväll igen. Ska se om jag får med mig Ludde eller om han tänkt ligga hemma och se TV. Skulle inte förvåna mig hahö.


Mammas dator=inga bilder=ledsen

My baby, can you see how blind you make me

Har ni tänkt på att när man solar och blir brun tänker man att ja, men jag är ju inte så blek trots allt. Idag när jag skulle duscha, insåg jag att mina titties var det vitaste mina ögon skådat. Är jag verkligen så vit på vintrarna? Går jag runt som en strålkastare bland folk? Det kan inte vara sant!!
 
Förutom mina konstiga funderingar så kan jag berätta att jag har fan gjort det ballaste. Ni vet att trä pärlor på sina hörlurar? Hur nice som helst. Kan lägga ut bild då jag fått igång appen, som inte funkar än :@


IDA DIN BITCH SVARA PÅ MITT SMS

Okej Idaslidskida. I'm back. Nu tänker du, vafan har du gjort dom senaste dagarna varför har du aldrig skrivit som du lovade? Joo jag har varit i luleå och sovit på hotell, shoppat och åkt upp till haparanda på ikea för att fixa en hel del till lägenheten. Jag kan meddela att jag köpt den skönaste jävla soffan som finns. Så skön att man nästan får en orgasm när man sätter sig i den. Jo det är sant!
Det är torsdag och det betyder att det bara är 4 dagar kvar tills skolan börjar, nervöst. Iallafall så ska jag ta min moppe senare idag och bege mig till min prins i gumboda för att spendera 2 nätter hos honom. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och bli svart. PUSS

Elise von Grundström, Grevinna av Jörn

Alltså Frida Jenny Elise Grundström eller något, (hahahah så fult om jag har fel) jag trodde vi startade om tillsammans? Vart håller du hus? Det är ju du som är humorn i denna blogg.

Iallafullafall så sitter jag just nu och väntar på min finaste älskade pussiga fisgris. Vet inte riktigt vart han är vid tillfället men det är bara han som förlorar på att komma sent, så det så.
Annars så, jag begav mig ut på en promenad med stavar idag och sötte på min fina vän Luisa som tydligen jagat mig genom halva samhället och skrikit ihjäl sig, medan jag gått och lyssnat på Justin Bieber. Har även hunnit fått en liten solbränna (!!!!). Så life is good. Förutom min pms.


visar min konstnärliga sida idag också!


Killing me softly

JA det kan man väll säga. Jag vaknade av att jag var tät i näsan, så som vanligt satte jag mig upp och tog lite nässpray. Men nej, nu har jag snor hela vägen upp till hjärnan. Ludde tog upp mer än halva sängen, jag har pms och ni kanske kan gissa hur allt det där slutade? Om inte så blev jag arg, började flänna och steg upp.


100 år gammal bild som inte har nått med detta att gööra. Såg bara surast ut här.

Åh gode gud

Har sovit som en stock hela natten. Sen steg vi upp och tänkte att ja, men vi har ändå gott om tid på oss att traska upp till bussen. Så vi masade till kaplans hållplats men ingen jävla buss kom. Nej, den hade kört förbi lassa istället. Så där var vi, helt utan skjuts från stan tvugna att åka till boliden -.-
 
Men allting ordnade sig och nu är vi hemma så peace out världens ovärdaste inlägg blä

MOHAAAAH VI ÄR TILLBAKA SLYNOR

OH yes you heard me. Då tänker ni kanske: Ida har flängt runt ganaska mycket på olika bloggar. Och som svar på tal så kan jag säga att jag har det. Men det kändes fel. Idelise är mitt hem, det är den enda bloggen jag någonsin har kunnat vara mig själv på. Den omogna, töntiga men asroliga människa jag är, som jag helst vill dölja. Nej men hahah. Eller nej vem försöker jag lura, jag överdrev inte ens.

I min nya onepiece, en fredagskväll, ensam i lägenheten. Nu kör vi!!


RSS 2.0